SÓSZOBA
ÉS KRISTÁLYSÓ SZAKÜZLET

A természetes egészségmegőrzés ideális helye

Gyömrő,
Táncsics Mihály u. 59.
Tel: +36/30 472 2733
E-mail:soszoba.gyomro@gmail.com

KEDVES LÁTOGATÓNK!
HONLAPUNK MEGÚJULT, MELY AZ ALÁBBI CÍMEN ÉRHETŐ EL:
WWW.SODEKORACIO.HU
MENÜ

TERMÉKEINK


Kristálysó termékeink, melyeket a természetes egészségmegőrzés mindennapos használatára is ajánljuk:

 

 

ALLERGIA

 

Orrmosó "Netti kancsó"

felnőtteknek

netti kancsóAz orrmosás igazi célja, hogy az orrban lévő szennyeződéseket (allergének, por, gyulladásos váladék) eltávolítsuk, csökkentve a nyálkahártya irritációt, illetve elkerüljük a felülfertőződéseket. Az allergiaellen javasolt a napi többszöri orrmosás, ezzel meggátolva, hogy az allergének az orr nyálkahártyáján megtapadjanak, és folyamatos duzzanatot okozzanak, melynek következménye beszűkült orrfelek, illetve az orrfolyás. Az 1 %-os sóoldattal való orrmosás segíti a nyálkahártya regenerálódását is.

A speciálisan kialakított kerámia kancsó, ún. "Neti kancsó"

eredetileg Indiából származik, a jógát gyakorlók évszázadok óta használják, mivel a segítségével kíméletesen, mégis alaposan meg lehet tisztítani az orrjáratokat, ezáltal könnyedebb lesz az orron át történő légzés.

Ára: 2 900,-Ft

 

"Netti kancsó"

gyerekeknek

Orrmosó gyerekAz orröblítő használata:

Készítsünk egy 1% -os oldatot, azaz 1gramm kristálysót oldjunk fel 100 ml langyos vízben. Vagy a telítetett 26 %-os sóoldatból vegyünk ki egy fecskendővel 10 ml-t és tegyük 250 ml langyos vízbe.
Ez a sókoncentráció megegyezik a testnedveink sókoncentrációjával, ezért nincs maró hatása, ellentétben az édes vagy a tenger vízzel.
Töltsünk meg egy orröblítésre alkalmas edényt (orrtusoló) az elkészített 1% - os sóoldattal.
A mosdókagyló fölé hajolva helyezzük az orrtusoló csőrét az egyik orrnyílásba.Hajtsuk a fejünket előre és oldalra.Engedjük a sóoldatot az egyik orrnyíláson befolyni és a másikon kifolyni. Végezzük el mindegyik oldalon.
Az orröblítés alatt a száj csukva vagy nyitva is lehet, ahogy kellemesebb. Ha az orr el van dugulva akkor, hagyjuk az oldatot ugyanazon az orrnyíláson kifolyni. Legyünk türelemmel, néhány orröblítés után az orrjárat szabaddá válik. Az orröblítéssel nem csak az orrjáratokat, hanem az arc és homloküreget is átöblítjük.
Az orröblítést naponta többször is végezhetjük.

Alkalmazása:
- arcüreg - Homloküreg gyulladás,
- krónikus nátha,
- orrjárat kisebesedése, varasodása,
- felsőlégutak akut megbetegedése,
- szénanátha legalább naponta kétszer, kezdetben akár óránként is, öblítsük orrunkat.

Ára: 2 900,-Ft

 

Sópipa

SópipaA több millió éves pakisztáni Khewra sóbányák a természettől kapott kincseink. A sóbányák sós levegőjét évszázadok óta alkalmazzák légzési nehézségek kezelésére. Az itt bányászott halit kristálysó a legtisztább formája a föld sókészletének. A himalája sópipa ezekkel a kristályokkal lett megtöltve, így téve lehetővé az otthoni gyógyulást a sóterápia alkalmazásával. A kerámiából készült sópipa belsejében filterek között helyezkednek el ezek a parányi sókristályok.

Hatása abban rejlik, hogy mikroszinten járja át a légzőszervet a sópipán át belélegzett sópára.

 

Napi 15-20 perc Himalájai kristálysópipa alkalmazásával,

-az elnehezült légzés könnyűvé válik,

-szabályos és egyenletes lesz a légvétel, amely nyugodt alvást

eredményez,

-megszüntethető az éjszakai zavaró horkolás,

-kezelhetjük az allergiás reakciókat, a rekedtséget, légcsőhurutot,

náthát, köhögést és a dohányzás okozta légúti problémákat.

A légzőrendszer regenerálásához használja ahimalájai kristálysópipát.

100 %-osan természetes gyógymód

Mellékhatások nélkül alkalmazható

A sópipa utántöltést nem igényel

A készülék hatóanyaga:

kb 90-100 gramm pakisztáni halit kristálysó

A készülékbe töltött kristálysó 5 évre elegendő használatot biztosít

Az AGT himalájai kristálysópipa / sóinhalátor használata:

Sópipával a szájban végezze a belégzést, majd a levegőt az orrnyíláson keresztül fújja ki (és ne vissza a sópipába). Az első néhány légvétel során sós ízt érezhet, de ez a használattal alább fog hagyni. A megszokott légzéstechnikát alkalmazza, az erőltetett légvétel kerülendő és nem is szükséges. A tisztulási folyamat beindulásával a légutakban letapadt váladék felszakad, ami köhögéssel és orrfolyással távozhat a szervezetből.

Ajánlott a készülék napi 15-20 perces használata.

A jó eredmény érdekében használja a kristálysópipát napi rendszerességgel.

A kristálysópipa teljesen egészséges emberek számára is használható megelőzés, illetve immunerősítés céljából.

Ára: 4 990,-Ft

 


 

 

BŐRÁPOLÁS

 

Himalája fürdősó

sofurdo

Fürdés után ne öblítse le a testét. Itassa le bőréről a vizet vagy hagyja megszáradni. Pihenjen fél órát. A sófürdőknél a bőr nem szárad ki, mivel a külső szarurétegeiben   megkötődik a víz. Sófürdőt kedve és igénye szerint vehet.

Étkezési célra a benne levő kövek miatt nem alkalmas!

Ára: 990,-Ft/kg

 

 

 

 

Himalája sószappan

soszsappan 100 % kristálysó. Zsíros bőrnél harmonizálja a túlzott faggyú termelődést. Pattanásos bőrű fiataloknál segít, egyensúlyba hozza a hormonháztartást. Gyulladáscsökkentő és baktérumellenes hatású. Serkenti a vérkeringést, frissebbé varázsolja a bőrt. Pikkelysömör, ekcéma, neurodermitisz, bőrallergia, gomba, szőrtüsző gyulladás, herpesz, rovarcsipés kezelésére kiváló.

Ára: 990,-Ft

 

 

 

 

 

 

 

ÉTKEZÉS

 

Himalája étkezési só

étkezési soA nagyméretű sókristályokat kézzel őrölték olyan apróra, hogy közvetlenül a sótartóba kerülhessen. Megtartotta az eredeti Himalája sókristály összes természetes tulajdonságát, hibátlan geometriai formát mutat. Szine kissé rózsaszín, 84 ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Ez a só valóban nagyon egészséges és ízletes! Ha orvosa javasolta a bolti só fogyasztásának csökkentését, ebből a sóból csak fele-harmada szükséges.

Ára: 990,-Ft/kg

 

 

 

 

Himalája sócsempe

sócsempe

Hús, halétel, zöldség vagy tükörtojás készítésére kíváló. Sütőben vagy gázlángon (lángelosztóval) közepes lángon 20-20 perc alatt forrósodik.   Vastagsága miatt hőtárolása, hűlése közel egyezik az öntöttvas edényekével. Ha kihűl 15 perc alatt újra felmegíthető.

 

Méretek:

20x10x2,5cm Ára: 990,-Ft

30x20x2,5cm Ára: 2 800,-Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

ÉPÍTÉSZET ÉS DEKORÁCIÓ

 

Himalája sótégla

sótégla

Felhasználási területe: sószobák, sókabinok építése, irodákban, recepciós térben exkluziv részek kialakítása, lakótérben sarkok, falrészek, lépcsők kiemelése. 1 m2-hez 50 darab szükséges.

Egyszer kell megépíteni, és hosszú évekig élvezheti a hatását.
Nagyobb mennyiségnél kérje ajánlatunkat!

 

Méretek:

20x10x5cm Ára: 1 100,-Ft

20x20x5cm Ára: 2 400,-Ft

 

 

 

 

Sólámpa

Sólámpa

Sólámpa használata ajánlott többek között: idegfájdalom - magas vérnyomás - rheuma - asztma - vese és máj betegségek - hormonális egyensúly problémák esetén. A negatív ionok előnyei: eltünteti a kellemetlen szagokat - az allergén, szennyező anyagokat, a port és baktériumokat a levegőből - ózon nélkül jönnek létre negatív ionok - csillapítja az allergiás és asztmás tüneteket - javítja az immunrendszer funkcióit - csökkenti a migrénes fejfájást - gyorsítja a sérülésből felgyógyulást - növeli a koncentrációs képességet - csökkenti a megfázásra és influenzára való fogékonyságot.

Elektromos kábellel és 15W-os izzóval

Ára: 2 450,-Ft-tól/mérettől függően

 

 

 

Sómécses

sómécses

Az elektromos berendezések, a klíma rendszerek, mobiltelefonok, tv, rádió, számítógép, kompakt fénycső, cigaretta füst nagymennyiségű pozitív iont bocsátanak ki, amely a levegő útján befolyásolja fizikai és érzelmi állapotunkat.

 

Rusztikus Ára: 990,-Ft

Csiszolt Ára:1 200,-Ft

Modern Ára: 1 800,-Ft

Szív alakú Ára: 1 800,-Ft


 

 

 

 

 

EGÉSZSÉG

 

 

Kristálysó Ionizátor

ionizátorA Himalája Kristálysó Párásító egy speciális hidegpárásító berendezés kerámia membránnal, mely kristálysó oldatból finom sópárát képez és tiszta, stabil tengerparti/sóbarlangi klímát hoz létre otthonában, annak minden jótékony élettani hatásával együtt. A levegőt megtisztítja, ionizálja (innen kapta „Kristálysó ionizátor” nevet), és a helység rezgésmintáját neutralizálja, mindemellett pedig egy sejtelmes párája a beépített halogén világítással egy dekoratív lakásdísz.

 

A Kristályső Párásító szett tartalmazza a párásító berendezést, a speciális üvegtálat világítással, 3 hónapra való himalájai kristálysót az oldathoz és még további ajándékokat több mint 50 000Ft értékben.

Ára: 45 000,-Ft

 

 

Ergonomikus sópárna

SópárnaAllergiás tünetek enyhítésére ajánlott párna helyett vagy párnára helyezve használni, így csökkentheti a reggeli tüsszögést, szárazköhögést.

 

Meleg sópárna:

Helyezze a sópárnát 50-60°C-ra felmelegített sütőbe, kb. 25-30 percre (vigyázva a párna ne legyen túl forró), majd tegye a fájós testrészre kb. 20 percre.

Alkalmazható: középfülgyulladás, vesefájdalmak, máj-és epepanaszok, izületi fájdalmak, nyak illetve hátfájás esetén.

Hideg sópárna:

Helyezze a sópárnát kb. 30 percre a fagyasztóba, majd tegye a problémás testrészre.

Alkalmazható: köszvény, húzódás, ficam, rándulás, artitis esetén.

Ára: 2 200,-Ft

 

A termékek a helyszínen megvásárolhatók, vagy megrendelhetők.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Asztali nézet