SÓSZOBA
ÉS KRISTÁLYSÓ SZAKÜZLET

A természetes egészségmegőrzés ideális helye

Gyömrő,
Táncsics Mihály u. 59.
Tel: +36/30 472 2733
E-mail:soszoba.gyomro@gmail.com

KEDVES LÁTOGATÓNK!
HONLAPUNK MEGÚJULT, MELY AZ ALÁBBI CÍMEN ÉRHETŐ EL:
WWW.SODEKORACIO.HU
MENÜ

ASZTMA


Sóterápia az asztma ellen


 

asztma

Az asztma görög szó. Zihálást, nehézkes légzést jelent. Tüsszentési, köhögési rohamot és légszomjat okozhat. Ezek a rohamok azonban nem feltétlenül heves kimenetelűek. Az asztmát, is mint a szénanáthát valamilyen allergén anyag (spóra, humusz, vagy a házi porban, illetve állatszőrzeten előforduló atka) okozza, de az asztmás reakciók eltérő jellegűek és nem az orr nyálkahártyáján, hanem a mélyebb légutakban, a tüdőben hoz létre allergiás reakciót.

 

A levegőt a tüdőbe juttató, és azt onnan elszállító csövecskéket hörgőknek (bronchus) nevezzük. Ha a bennük áramló levegő a tüdőbe allergént juttat, a hízó sejtek működésbe lépnek, és hisztamin szabadul fel. A hisztamin kétféle hatást idézhet elő: A hörgőcskék izmait összeszorítja, amitől a cső beszűkül. Másodszor: a hörgők mirigyeit is aktivizálja, így azok több nyálkát termelnek, és a már amúgy is keskeny légutakat még jobban leszűkítik. A légzés emiatt nagyon nehézkessé válik. A mellkasi izmok erőteljesebben dolgoznak, hogy elősegítsék a légzést. A gyulladás és a nyálkaképződés megnehezíti az asztmás roham alatt a légzést.

 

Az asztma gyógykezelése.

Az asztmában szenvedők többsége gyógyszeres kezelésre szorul. A készítmények egyes fajtáit a betegek inhaláló készülék segítségével lélegzik be. A gyógyszer egyenesen a tüdőbe jut, és ott gyorsan fejti ki hatását. Ez az eljárás gyors, de sok nemkívánatos mellékhatással járhat együtt tartós alkalmazása esetén. A leggyakrabban használt gyógyszerek a hörgőtágítók. Ellazítják a hörgő izomzatát és kitágítják a légutakat. Szteroidokat alkalmaznak a kezelések során, mert azok a hörgőkben képződő, és azt elzáró nyálka mennyiségét is csökkentik. A gyógyszeres terápia háromféle is lehet. Az asztmás roham alatti; a roham megelőzését szolgáló rendszeres; illetve a kettő együtt kombinálva. A belélegzett hörgőtágítók rövid időn belül elérik a hörgőket, ellazítják a simaizmokat, és kitágítják, megnyitják a légutakat.

 

Vizsgálatok alkalmával mind a szakorvos, mind a betegek tapasztalatai igazolták a himalájai kristálysó terápia asztma elleni hatékonyságát.


Mi tehát a himalájai kristálysó összetett hatásának titka?

 • A kristálysó-pára légúttisztító- és regeneráló, antiallergén és antibakteriális
 • A só által kibocsátott negatív ionok tisztítják a levegőt és a szervezet összes funkciójára jótékony hatással vannak
 • A kristálysó ásvány test-azonos rezgésmintája energetikailag kiegyensúlyoz
 • Az átvilágított kristálysó stresszoldó és nyugtató színterápiás hatású

 

A Sószobánkban városi szennyeződésektől mentes, természetes környezetet imitáló tiszta levegőt nyújtunk Önnek, annak minden jótékony hatásával együtt. A himalájai kristálysó barlang terápia kitűnő közeget biztosít az testi-lelki-szellemi egyensúly helyreállítására, mert egyaránt pozitívan hat a fizikai- és az  energia-testünkre, valamint lelki világunkra, így valóban képes a egészségünket javítani.

 

A kristálysó terápia általános élettani hatásai:

 • Szabad, tiszta és mély légzés elérése
 • Immunrendszer erősítése és az öngyógyító erők aktiválása
 • Relaxáció és stresszoldás, az energetikai hiányok kiegyenlítése

 

A Sóbszoba levegője az asztma mellett a következő betegségek tüneteit képes  csökkenteni:

 • Légúti betegségek: Légúti allergia – Szénanátha – Hörghurut – Krupp
 • Tüdőtágulat – COPD – Nátha – Köhögés – Arcüreg- és homloküreg gyulladás
 • Egyéb betegségek: Érrendszeri betegségek – Mozgásszervi betegségek
 • Bőrbetegségek – Emésztőrendszeri panaszok – Öregkori panaszok – Depresszió
 • Stressz – Alvászavar – Koncentrációs – és figyelem zavar- Hiperaktivitás

 

 

Jöjjön el és próbálja ki Ön is ezt a természetes egészségmegőrző, holisztikus gyógymódot!

Bejelentkezéshez, időpont kéréshez hívjon minket a 06/30 472 2733 telefonszámon!


Általános egészségmegőrzésre, stresszoldó feltöltődésre 10 alkalmas Relaxációs Bérletet ajánlunk, komolyabb probléma esetén – mint például asztma, allergia és egyéb légúti betegségek – 20 alakalmas Terápiás Bérletet javaslunk, a fenti tapasztalatok alapján.

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet