SÓSZOBA
ÉS KRISTÁLYSÓ SZAKÜZLET

A természetes egészségmegőrzés ideális helye

Gyömrő,
Táncsics Mihály u. 59.
Tel: +36/30 472 2733
E-mail:soszoba.gyomro@gmail.com

KEDVES LÁTOGATÓNK!
HONLAPUNK MEGÚJULT, MELY AZ ALÁBBI CÍMEN ÉRHETŐ EL:
WWW.SODEKORACIO.HU
MENÜ

ÉPÍTÉSZET ÉS DEKORÁCIÓ

 

 

Legyen Önnek is saját sószobája...


Mi otthonába visszük az egészséget!

 

 

Sófal, sószoba, sóhomokozó építését, teljeskörű tervezéssel és kivitelezéssel vállalunk családi célra, Óvodáknak, Bölcsödéknek, Szállodák, Wellness centrumok részére, Vállalkozásoknak.


 

sótégla színek

A kristálysót ősidők óta használják gyógyhatása miatt, és a modern világban új tulajdonságait is kihasználhatjuk: a kristálysót melegítve vagy megvilágítva érvényesül a levegőt tisztító, ionizáló hatása és a szemnek kellemes, léleknek nyugtató színterápiás hatása is.

 

A különböző sóterápia gyógyító hatását az emberiség létezése óta ismeri és alkalmazza, amivel elhagyható a szteroidos gyógykezelés, megtakarítható a gyógyszerekre költött rengeteg pénz, csökkenthető a betegség miatt táppénzen töltött napok száma.

 

 

 

Himalája kristálysó építészeti és dekorációs felhasználási megoldásai:

 

ÉPÍTÉSZET


Olyan építészeti elemmé vált az elmúlt évek során a só, mely semmivel nem összetéveszthető egyedi hatásával nyugalmat és kiegyensúlyozottságot áraszt a beépített helyiségekre.

Rendkívül széleskörű a só felhasználási területe. Egyedi belsőépítészeti és különleges design lehetőségeket rejt magában.

 

A sótégla szakszerűen rögzítve, beépíthető falba, lépcsőbe, falrészlet, válaszfal, térelválasztó, járófelület, hálósószoba építésére vagy akár fűtőtestek burkolására is felhasználható. Ezzel nemcsak egy gyönyörű felületet hanem egy egészséges és gyógyító légteret varázsolhatunk otthonunkba, fitnesz és wellness centrumokba, szállodákba, éttermekbe, irodákba, óvodákba, bölcsödékbe, egészségügyi intézményekbe...stb.

étterem 

 


 

 

 

 

 

 

LAKBERENDEZÉS


sólámpák Természetes sóból készült lámpáink, mécseseink minden darabja egyedi  termék, hiszen a bányászat során minden darabot külön vésnek,              formálnak véglegesre. Törésvonalak, véletlenszerű erezetek és változatos  színeik teszik a termékeket otthona egyedi díszévé.

sómécse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EGÉSZSÉG

 

Korunk legkellemetlenebb népbetegségében az allergiában szenvedők életét teszi könnyebbé már egy pár négyzetméter sófelület. Az allergia mellett légúti és asztmatikus megbetegedésekre illetve alvászavarok enyhítésére is ajánlott.

 

sófal Megvilágított himalája sótéglából kerül kialakításra a SÓSZOBA,     mely relaxációs és terápiás hatással bír. Igény esetén a terápiás   hatás sópárologtatóval fokozható.

soszoba

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GASZTRONÓMIA

 

sócsempe

Sócsempéink rillrácson és sütőben egyaránt használhatóak. A  sócsempén sült ételek egészen egyedi és speciális ízt kapnak, valamint  az étkezéseket egészen különlegessé teheti, ha rajta tálaljuk az eklészült  fogást.

sócsempe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha elnyerte tetszését, kérje ingyenes ajánlatunkat!

 

Asztali nézet